SUMMER CAMP SEATTLE

EL CAMPUS

Únic programa d’aquest tipus a Amèrica amb la participació de joves americans en totes les activitats i en totes les excursions. Un mes sencer i inoblidable amb: barbacoes a l’aire lliure, ràfting, partits de baseball i basquetball, soccer, volley, go-karts, pista de bitlles, bicicleta, natació, així com visites al famós EMP (Rock Museum), el Pike Place Market, la Space Needle, escalada al parc nacional Mount Rainer, Rainforest i Ocean Shores. També podràs gaudir d’una acampada a Blake Island (reserva índia) amb un campament de supervivència, tres dies al Canadà i visites guiades a Microsoft, on podeu comprar programari a preu de saldo, així com una visita a la planta de Boeing, on es construeixen alguns dels avions més grans del món.

Els nostres joves conviuran amb una família americana escollida expressament per a l’ocasió, amb fills i filles de la mateixa edat, que realitzaran les mateixes activitats que els nostres joves, per garantir una integració absoluta. La convivència amb la família i el “germà / na” de la mateixa edat serà una experiència increïble i molt especial. Ells us ensenyaran de primera mà la seva forma de vida i cultura, el seu país i us faran partícips de les seves activitats quotidianes i de cap de setmana.

Els acompanyaran 2 tutors amb experiència, a part de la dtora del Summer a Seattle i els monitors americans.

PROGRAMA ACADÈMIC

El nostre programa lectiu és diferent al típic curs d’anglès general, ja que està concebut per apropar-vos a la història d’aquesta part dels Estats Units i a les inquietuds generals de la joventut en ambdós costats de l’Atlàntic.

A través de classes molt dinàmiques, juntament amb els vostres “germans” americans, conversarem i debatrem temes d’actualitat, comparant els diferents punts de vista que hi pugui haver sobre el mateix tema.

No impartim classes de gramàtica, fem participar cada un de vosaltres activament en les converses perquè el temps lectiu se us passi volant. Es requereix un nivell intermedi d’anglès.

Un mes sencer d’aquesta experiència autènticament americana, s’ha fet realitat gràcies a l’afecte i dedicació del nostre equip americà i les nostres famílies, que any rere any, obren les seves cases i cors als nostres alumnes.

LA CIUTAT

Seattle, la capital del bell Estat de Washington, deu el seu nom a un antic cap indi. Situada a l’extrem Nord-oest dels Estats Units, banyada per les aigües de l’oceà Pacífic, i mundialment coneguda com “Ciutat Esmeralda” per l’abundància d’arbres, parcs i llacs.
Els orígens de la ciutat es remunten a la febre de l’or. Al segle passat, la indústria de la construcció naval i la companyia aèria Boeing van jugar un paper decisiu en el seu desenvolupament. També l’empresa Microsoft, l’imperi mundial de programació, s’ha consolidat en aquesta ciutat com una de les més pròsperes i avantguardistes del món. Per la seva privilegiada situació geogràfica, entre la badia d’Elliott i els llacs Washington, Sammamish i els cims sempre nevats de Mount Rainier al lluny donant-li distinció i bellesa, és avui dia un dels llocs més desitjats per viure, per la seva barreja de vida cosmopolita i les meravelles de la naturalesa que es troben a les mateixes portes de casa.

ACTIVITATS PROGRAMADES

Seattle: Centre de la ciutat
Microsoft, Boeing, Port, Space Needle (símbol de l’Exposició Universal de 1962), Rock Museum (EMP)
Game Works, Downtown, Key Arena Seattle SuperSonics Pike Place Market, Pioneer Square etc.

White Water Rafting on Wenatchee River
Un dia d’emocions amb total supervisió professional i amb barbacoa inclosa.

Blake Island (Reserva Índia) i campament de supervivència a l’illa, dos dies de somni amb gran sopar (Salmó a l’estil indi) inclosa.

Rainforest / Oceanshores, dia genial entre mar i bosc

Parc Nacional de Mount Rainier
Muntanya blanca, d’origen volcànic de 4.350 m .. En aquest Parc Nacional es pot gaudir de la seva enorme riquesa
de fauna i botànica i jugar amb la neu en ple estiu.

Victòria i Vancouver, Canadà (3 dies OPCIONAL)
El grup aprofitarà aquest viatge, de tres dies, per conèixer un país diferent, visitant les ciutats de Victòria i Vancouver. Victòria és la ciutat amb més ambient europeu i Vancouver enamora pel seu ambient de gent jove, els seus museus, galeries i botigues. Els seus parcs i museus estan impregnats d’objectes d’art indis, anteriors a l’arribada dels europeus. El seu barri xinès (Chinatown) és considerat un dels més importants de Nord Amèrica.

UNA SETMANA QUALSEVOL

 Dilluns – Orientació, classe i festa de benvinguda amb totes les famílies.
 dimarts – Classe i visita a la ciutat
 dimecres – Microsoft i Seattle centre
 dijous – Riverrafting Rio Wenatchee
 divendres – Independence day celebration
 Dissabte – Cap de setmana amb família
 Domingo – Cap de setmana amb família

DATES: Del 30 de juny al 30 juliol

PREU

El preu inclou: 10 dies de 3 classes de cultura i civilització americana al matí, convivència amb família voluntària en règim de pensió completa, amplíssim programa d’activitats per les tardes amb els germans americans així com excursions descrites, acompanyament d’1 Director i 2 tutors bilingües, Directora i tutors americans. Pòlissa d’assegurança de malaltia i accidents.
* Preu sotmès a les fluctuacions de la moneda
Suplement: Viatge a Canadà, 3 dies: € 250 (tot inclòs)
El preu no inclou: Bitllets d’avió i taxes

ASSEGURANÇA D’ANUL·LACIÓ DEL CURS: Disposem d’una assegurança de cancel·lació per als programes
júnior. Aquesta assegurança cobreix les despeses d’anul·lació per malaltia o accident de l’estudiant o un familiar
directe, suspens d’assignatures que impedeixin el començament del curs, etc. Cost de l’assegurança d’anul·lació:
88,50 €. (Demanar full de cobertures).

L’ORGANITZADOR

BEST COURSE és una empresa especialitzada en acompanyar joves i adults des de fa més de 30 anys. La seva vocació per fer-ho millor cada dia són una garantia de servei. Té programes de voluntariat especialitzats a Sud-àfrica, Índia, o altres països del món, per a majors de 18 anys.