ANTELOPE CANYON

DARWIN-KAKADU

CIRCUITO TOKIO – OSAKA

Familia

ANTELOPE CANYON. El millor viatge pel Grand Canyon

[divider height="20"]

ANTELOPE CANYON, l'excursió d'un dia per conèixer de ben a prop la Navajo Reserve National Park

[divider height="10"]

Molt a prop de Page tenim la possibilitat de visitar l’Antelope Canyon.

Antelope Canyon és un estret canyó de uns 40 metres d’alçada (com un edifici de 10 plantes) on amb el pas dels anys l'aigua ha generat unes formes naturals idíl·liques a les parets de gres.

No et pots perdre la combinació de colors excepcionals que es crea entre les terres vermelles i la llum del sol .

Inigualable!

És un dels llocs més fotogènics de la zona del Grand Canyon i moltes vegades si ho desconeixes pot passar desapercebut.

Antelope Canyon està dins la NAVAJO RESERVE NATIONAL PARK i té unes normes de conservació especials gestionades per el Navajo Tribal Council.

Aquest és el lema que fan servir:

"May it be beautiful before me. May it be beautiful behind me. May it be beautiful above me. May it be beautiful below me. May I walk in beauty."

Existeixen 2 canyons l'Upper Antelope Canyon i el Lower; molt més interessant el primer.

  [divider height="20"]
  • [divider height="20"]
[titleborder title="INFORMACIÓ sobre UPPER ANTELOPE CANYON" color="violet"] [divider height="20"]

L'Upper Antelope Canyon és el canyó superior, com bé indica el seu nom. Pels més curiosos, el nom en Navajo és “bighanilini Tse ", que vol dir "el lloc on l’aigua corre a través de les roques” .

Aquest és el més típic i fotogènic dels canyons quan el sol es troba en el punt àlgid, encara que a qualsevol hora et sorprendrà.

L'excursió inclou: • Entrada al Park. • Accés amb un Tot-terreny fins la vora del llac Powell i visita al Canyó. • Durada de 1h 30’ (40-50’ per arribar-hi) dins del canyó. Preu : • Per accedir al Antelope, s’ha de concertar un Tour (obligatori) amb una de les empreses autoritzades. • Cost d'entre 37 i 48 €. Informació Pràctica: • Per als amants de la fotografia hi ha un tour especial a 75 €, que allarga l’estada dins el canó i pràcticament garanteix fotografies sense gent. Per a reserves ens podeu enviar un correu i us oferirem les diferents opcions. [divider height="20"]
  • [divider height="20"]
[titleborder title="INFORMACIÓ sobre SECRET SLOTS CANYON " color="violet"] [divider height="20"] Si busques fugir de les aglomeracions d'Antelope Canyon podem anar a Water Holes (forats d’aigua). Un altre canyon, l'Upper Water Canyons, molt interesant que no té res a envejar al magnífic Antelope Canyon. Després d’entrar a la reserva i baixar fins al fons del canyó, podrem caminar per entremig de les parets verticals, que es van fent més estretes arribant fins a piscines d’aigua amagades.

L'excursió inclou:

• Entrada al Park. • 30 minuts d’itinerari en tot–terreny fins arribar a lloc, després haurem de caminar 10 min. per terreny pla i trobarem el canyó que podrem explorar durant 1,5 hores.

• En total més de 3 hores d’excursió. Preu : • Per accedir a l'Antelope i els Water Holes, s’ha de concertar un Tour (obligatori) a una de les empreses autoritzades, amb un cost d'uns 115€.   Informació Pràctica:

• Us recomanem la visita a les primeres hores del matí o últimes del dia, doncs millora amb menys intensitat de llum. El canó no és tant profund com l'Antelope i hi ha massa llum a les hores centrals.

[divider height="10"] [titleborder title="DEMANA MÉS INFORMACIÓ" color="violet"][divider height="20"]
[divider height="20"]